top of page

RENDEZVÉNYEK

ESKÜVŐK

A Tengerszem Hotel kiváló választás esküvőkhöz; az Aggteleki Nemzeti Park szívében, festői helyen található - a völgyben megbúvó Tengerszem-tó pedig ideális fotózási helyszín. Az Étteremben jó idő esetén a völgyre néző, nyitott erkélyen, míg rossz idő esetén az étteremben élvezheti házias ízeinket a násznép, akár 100 főig. A hajnalig tartó mulatozás után pedig akár 43 vendég is megpihenhet a Hotelben.

Felkészült és barátságos személyzetünk pedig biztosítja, hogy életetek legszebb napja valóban felejthetetlen legyen.

A Ti igényeitekre szabott, egyedi ajánlatunkért keresd kollégáinkat a lenti elérhetőségeken:

KONFERENCIÁK, KÉPZÉSEK

Céges rendezvényekhez is remek választás a Tengerszem Hotel - bérelhető rendezvénytermeink lehetőséget adnak konferenciák, képzések lebonyolítására is akár 50+30 főig.

Igény szerint menüs vagy svédasztalos étkezés, kávészüneti bekészítés rendelkezésre áll; ahogy a sikeres rendezvényhez szükséges technikai felszereltség (wifi, flip-chart, LCD TV, DVD-lejátszó).

Az egész napos munka után pedig minden kolléga értékelni fogja, hogy (az akár teljesen kibérelhető Hotelben) lehetőség nyílik a kötetlen csapatépítésre vagy pihenésre is.

EGYÉB RENDEZVÉNYEK

Természetesen bármilyen más jellegű rendezvény megszervezésében örömmel segítünk - legyen az egy családi születésnap, céges csapatépítő vagy bármi más.

Az Étterem házias ízei és a remek kilátás, a Hotel közelsége és szolgáltatásai együtt az Aggteleki Nemzeti Park által kínált programokkal biztos, hogy bármilyen rendezvénynek kiváló helyszínéül szolgálnak.

Egyedi ajánlatunkért keresse kollégáinkat a lenti elérhetőségeken:

bottom of page