top of page

Túrák, programok a felszín felett és alatt!

Sokan érdeklődtök a környékünkön lévő programról, túrákról és ezek jegyárairól. Most összeszedtük nektek azokat az infókat amiket jó ha tudtok, ha nálunk jártok.

 

A barlangokba indulnak naponta túrák illetve indulnak előzetes bejelentkezést igénylő túrák is amelyekre 2 héttel előre be kell jelentkezni, ezek hosszú és speciális túrák.


A túrák jegyárait itt találjátok: www.anp.hu/hu/belepojegy-arak


A Tengerszem Szálló vendégei (teljes árú jegy vásárlása esetén) 40%-os kedvezménnyel vehetik igénybe a Kombinált túrát (Aggteleki és Vörös-tói barlangtúra) és a Jósvafői rövid, a Vass Imre-vagy a Rákóczi-barlangi túrát.


Mivel a felszín feletti világ is épp olyan gyönyörű mint a felszín alatti világ, így felszín feletti túrákra is van lehetőség.

Ezekről a túrákról itt találhatóak információk: www.anp.hu/hu/gyalogturak


Magyarország egyetlen hucul törzstenyészete a nálunk az Aggteleki Nemzeti Parkban, Jósvafőn található. Itt lehetőség van kocsikázásra, lovaglásra és egyéb izgalmas időtöltésre.

A jegyárakról és a programokról itt találtok tájékoztatást: www.anp.hu/hu/hucul-lovas-programok

Kessler Hubert Emlékház a Szállónk közelében található.

Dr. Kessler Hubert (1907 – 1994) a magyar karszt- és barlangkutatás egyik legismertebb és talán legeredményesebb képviselője.

Az Emlékház minden nap látogatható, a látogatás díját a barlangi belépőjegyek tartalmazzák.

Nyitva tartási rend: 8:00-16:00 óra.

 

Ezek mellett egyéb látnivalók várnak Jósvafőn, például sétálhatok és felfedezhetitek Jósvafő Ófalu részét, amiről egy bejegyzést is olvashatok oldalunkon:

www.tengerszemhotel.com/A-csodas-borsodi-kis-faluLegújabb Bejegyzések
Címkék 
Még nincsenek címkék.
Kövess Minket
bottom of page